strukturlycka.blogg.se

Det måste gå att få till det!!

Källarens Ground Zero

Har stökat och känt Ground Zero på pulsen för första gången. Övriga källaren har jag fått lite koll på: Kryptan är hittad och rensad och röjd, stora förrådsrummet från Hell är iaf skapligt genomsökt, textil och diverse konstigt-skrubben kan man komma in och t om överblicka, sorteringsrummet innehåller mest tomma kartonger, säckar och skräp som ska slängas, motorsågshörnan/pannrummet skiter jag högaktingsfullt i f r om nu, och tvättrummet/entren är ett slagfält jag krigar i varje vecka för att hålla fri från alla grejer som hamnar där för att det är det enda stället det finns plats att lämpa av allt på ( PGA ATT JAG HAR STÄDAT DÄR!!) men Ground Zero har jag alltså inte rört förrän nu. Kom upp nyss och gissade att klockan var typ halv elva men den var halv ett!!! Det är verkligen ett riktigt svart hål kombinerat med Twillight Zone där nere!! Jätteroligt har jag haft trots att jag muttrar sammanbitet över detta kaos och överflöd heeeela tiden. Vill inte alls sluta nu men måste ladda om för jobbet 17-23.
Dagens bästa röjtips måste jag ändå dela med mej av. Kolla vad det finns mycket/många exemplar av och ha några olika hinkar eller kartonger eller nåt och släng dom olika grejerna i respektive bytta så har man påbörjat nån slags ordning. Jag har nästan en liten kartong full av moraknivar Redan. En annan med tumstockar och måttband. En tredje med diverse konstiga tänger i olika storlekar, samt en stooor kartong med penslar och div. målargrejer. Nu är jag på G!! :)
 
En liten glimt av vad jag har att bita i....fast inga bilder gör röran rättvisa! Den här källaren håller mej nog sysselsatt för resten av mitt liv. Jättebra! Faktiskt!! :)