strukturlycka.blogg.se

Det måste gå att få till det!!

Vilka är rädda för sanningen?

 
 
 Möttes i morse av den tragiska nyheten att den försvunna 17-åriga tjejen Lisa Holm nu hittats död och att tre personer sitter häktade som misstänkta. Strax efter i mitt facebookflöde fanns ett delat inlägg från Fria Tider att det var tre utlänningar som var häktade. Fria Tider känns inte särskillt seriösa eller trovärdiga men när jag läste på Expressens sida skrev dom faktiskt att det var " tre gästarbetare" som häktats. Reagerade på att nationaliteter  ofta inte skrivs  ut i "normala" media men sen kom nästa tanke: Varför inte sätta som standard att skriva det? Då skulle det visa sej om ena eller andra gruppen är överrepresenterad...VILKEN DET ÄN ÄR... och munnarna på dom som gapar högt i nån fråga som inte tål att sanningen kommer fram, skulle tystas helt per automatik. Dessutom skulle ingen av grupperingarna behöva dra fram gammalt skåpmat, extrema ovanliga händelser, halvsanningar eller rena lögner.  Sanningen talar för sej själv och det är bara den som inte har rent mjöl i påsen som har behov av att mörka den. Tänker jag...
Samma princip skulle egentligen kunna användas angående alla samhällsproblem så länge nyheterna rapporterar rent allmänt vad som händer och inte bara väljer ut att rapporter som gäller specifika grupper, vilket jag hoppas tror normala media gör. När man vet sanningen kan man rikta åtgärderna åt rätt håll i stället för att bara famla i blindo. Och nu pratar jag alltså om ändrade lagar och insatser från myndigheter och frivilligorganisationer och sånt, inte  fanatiska extremistgrupper och civilgarden. Måste poängtera det för folk har så många olika glasögon på sej när man uttrycker sin åsikt...sorgligt nog.
Jag undrar ofta i mitt stilla sinne vart den svenska ryggraden, arbetsmoralen och sunda förnuftet har tagit vägen? Hela världen skrattar åt oss och jag skäms över våra svenska styrande. Vilken värld lever dom i??? Tänker naturligtvis på idiotförslagen ang. Isis först och främst men även t ex på han VD:n för OK ...som ska få 50 miljoner i pension... och nån S-politiker motiverade det med att hon " inte vill att han ska behöva bli fattigpensionär". Hallåååå...är det nån hemma där i huvudet?? Eller som att statsministern Löven ev ska lägga lagförslag om att elever inte ska få ha mobilen under skollektioner...FÖR HAN HADE HÖRT FRÅN EN BRITTISK UNDERSÖKNING ATT DET FRÄMJAR SKOLARBETET!!!! Det hade jag personligen räknat ut för länge sen, men jag sitter ju inte i regeringen förstås. Usch och fy för all politisk korrekthet och feghet som kör Sverige i botten på alla plan.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/helsingborg/areej-bar-svenska-flaggan-som-sloja ( kan nog inte få till en länk hur jag än försöker, verkar det som..)
Det här jag försöker länka till gjorde mej glad och varm i hjärtat idag..och förstärkte en annan tanke jag fått ofta på sistone, nämligen den att om ryggradslösa, naiva, politiskt korrekta svenskar inte kommer till besinning snart i alla dessa superviktiga frågor, kommer dom nysvenskar som älskar vårt land och som värnar om demokrati, frihet och sanningen att börja protestera och debattera för allt som vi infödda svenskar borde ha gjort för länge sen. Det blir jättebra...men vi andra ska väl för sjutton kunna ryta ifrån och ta ansvar för samhället vi byggt upp och skryter över också, från barnuppfostran till åldringsvård och utrikespolitik. "En svensk tiger" betydde inte bara att vi teg.. :(