strukturlycka.blogg.se

Det måste gå att få till det!!

Wohooooo...

...vilken dag jag haft hittills...mitt i nys och snorandet.
Har varit och skrivit på anställningskontrakt på 75% ...såsom speciellt utvald av min kund!! OCH fått schema ända tills Augusti! OCH sett att jag blir ledig i midsommar f rom fredagen kl.17.00 (Just det har varit min högsta önskan för den kommande sommaren, nu med nya kärleken meant to be och stugan och sanslöst roliga midsommarfester med helt galna underbara människor. Happy happy happy!!) 
Sen har jag också varit till återvinningen med en massa massa skrymmande skit...och naturligtvis fyndat lite igen då!  Hittade en jättebraig plastlåda med rätt mycket små mosaikstenar i fina färger och former. Dom hörde ju inte hemma där i containern för brännbart så där gjorde jag hela återvinningsmaskineriet och fjärrvärmeanläggningen en välgärning, så det så!!! :)
Som om det inte var nog för en lyckad dag har jag dessutom kommit på lösningen till att få i mej ingefära ...vill ju inte köpa en jospress bara för den. Naturligtvis tillverkar man egenhändigt inlagd ingefära...sån som man käkar till sushi..och för att köra ännu mera huskursdjungeltrix så använder man pressad citron och honung i stället för ättika och socker. Vad sägs om det, va? För säkerhets skull lär jag väl dricka upp kokvattnet från ingefäran också hahahaha....  Kom sen också på att det ju måste vara jättegott med inlagd ingefära på knäckemacka med inlagd sill? Åhh så yummiee det blev. Jag är bara så bäst ibland! :)
Fast nu blev jag trött. Dags för näsdroppar och stödvila... Stick och köp färsk ingefära ni så länge? Attjoooo...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: