strukturlycka.blogg.se

Det måste gå att få till det!!

Känslosamt

Så var den här jobbhelgen till ända och åhhh så bra det har varit!!! Tänk att få arbeta med glädje mitt i så jobbiga situationer?! Allt jag önskade och hoppades på men riktigt vågade tro på, inträffade. Dom vill gärna ha mej mer om dom behöver mer personal och jag vill gärna komma till dom så kanske kanske jag kan bli utvald och få en tjänst där fast jag bara är timvikarie?  Samtidigt är det med bävan jag skulle gå in i en sån situation, men det kanske kan kännas mer meningsfullt än smärtsamt  som personal om man är rätt person? Jag vet inte men är villig att försöka. 
Inte behövde jag börja sju heller utan kl. Nio, och fick sluta lite tidigare på kvällarna OCH jag har sovit bra. Rena övernaturliga bönesvaret!!
När jag kom hem hade älsk dragit om sladdarna, polerat och fått igång min gamla Curt Olsson-lampa efter farmor. Jag blev så märkligt överväldigad av känslor så tårarna kom... Kan det vara för att jag förflyttades många, många år tillbaka i tiden i känslorna, till en tid då farmor levde och bodde i huset i Hagmuren, en tid när lampans teak fortfarande glänste och lamporna lyste och långt innan lampskärmarna lossnat och hängt  livlösa och övergivna många år? Mycket känslor blev det. Åhhh så jag älskade min farmor... i mitt minne för evighet bevarad Och älskad i ödmjuk tacksamhet. Tack för all kärlek och godhet <3
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: