strukturlycka.blogg.se

Det måste gå att få till det!!

Out of the comfortzone

Så har jag fått träna lite till där jag ska jobba ett dygn på julafton. Tycker det gick rätt bra, fick inte ens näsblod av smockan jag åkte på..rätt över nosen. Det är smällar man får ta...helt bokstavligt...i det här yrket!! Fullträffen var mer (o) tur än skicklighet och illvilja så det är lugnt. ..
Nu i helgen ska jag hoppa in och jobba hos helt okända människor i för mej okända, nya och läskiga situationer, om Gud vill och skinnbyxorn håller. Fick förfrågan i går kväll Och sa ja. Fattar inte att jag vågar men å andra sidan behöver jag ju jobba om jag ska få nån lön alls i Januari... Tuffa pass blir det, 7-21 Lör-Sön, speciellt med tanke på det där med okänt och nytt. Håller tummarna och hoppas jag kan sova ordentligt, att jag ska kunna utföra jobbet bra trots allt, och att jag ska växa som människa och assistent av den här erfarenheten. Sist men inte minst hoppas jag på nåd och favör och rätt personkemi mellan mej och dom inblandade, det är superviktigt. Visserligen är jag en kameleont och fixar att bemöta dom flesta men det tar för mycket kraft rent psykiskt att att hela tiden behöva känna in personer omkring och anpassa sej. Samtidigt är det ju faktiskt lite coolt att fixa det! :) 
Jag håller i hatten och försöker få min älskling hemma att göra detsamma, lite mental förberedelse liksom. Nu kör vi! Trevlig Helg! 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: